Successos

trànsit

Un conductor de 78 anys mor en un xoc a Ripoll

La topada entre el tot terreny de la víctima i un altre que arrossegava un remolc de transport de bestiar va ser a la cruïlla de la C-17

Un veí de Prats de Lluçanès (Osona) de 78 anys va morir ahir al vespre quan el vehicle que conduïa (un tot terreny) va xocar lateralment amb un altre 4x4 que arrossegava un remolc per al transport de bestiar. L'accident va tenir lloc pels volts de tres quarts de sis de la tarda a la C-17, just a l'encreuament amb la carretera de Ribes (l'N-260), a la zona de la font del Sant. De resultes de l'impacte dues persones van quedar atrapades dins d'un dels vehicles sinistrats i una, el conductor, va resultar morta al mateix lloc del sinistre. La dona que l'acompanyava va resultar ferida greument i un cop els bombers la van haver excarcerat una ambulància del SEM la va traslladar fins a
l'hospital de Campdevànol. El conductor de l'altre vehicle i una quarta persona van tenir ferides de
caràcter lleu i van ser donades d'alta in situ després que els sanitaris els fessin unes cures allà mateix. A l'encreuament on es va produir el xoc mortal és previst que s'hi faci un giratori que és molt reclamat pels usuaris, segons publica Elripollès.info.

L'accident d'ahir és el primer xoc amb resultat mortal que es produeix a les carreteres de la comarca del Ripollès aquest any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.