Successos

Manifestacions i concentracions en l'Horta el 14N

Silla, Torrent i Paiporta concentren l'atenció d'un bon nombre de manifestants en aquesta jornada de vaga general

Les dotze del migdia ha estat l'hora comuna amb que gran part de les localitats de la comarca de l'Horta, han celebrat concentracions, manifestacions i actes de protesta davant dels ajuntaments respectius.

La manifestació convocada per la plataforma “Silla contra les retallades” començava el recorregut des del punt de partida, el parc de l'Alteró i ha estat encapçalada per una gran pancarta amb el lema: “Silla contra les retallades. Ens deixen sense futur”, la qual ha sigut portada per un col·lectiu de dones.

Aquest fet ha estat així com a reivindicació i perquè, ahir mateix, l'Ajuntament comunicava el tancament de la Casa de la Dona del poble.

La manifestació, que ha desfilat d'una punta a l'altra del municipi ha estat secundada per molts veïns i veïnes de Silla, a més dels sindicats, els partits polítics d'esquerra i les associacions municipals. Al voltant d'un miler de ciutadans han volgut donar suport a aquesta protesta que a resultat massiva, una de les més importants ocorregudes al poble. Joves, majors i xiquets, gent de totes les edats, han acudit per fer protesta de les retallades dutes a terme durant els últims mesos.

Altres pobles de l'Horta

La ciutat més poblada de la comarca de l'Horta també ha protagonitzat una manifestació i concentració a les portes de l'Ajuntament, que ha congregat mig miler de persones i que ha desembocat en una manifestació que ha recorregut unes tramades de l'Avinguda.

D'igual manera ha hagut concentració a les portes de l'Ajuntament de Paiporta, on un nombrós grup de persones ha protesta contra les retallades que porta endavant el govern del president Fabra i Rajoy respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.