Successos

seguretat

No duia diners per pagar al bordell i atraca l'encarregada

L'assaltant, un jove marroquí veí de Palafrugell que ja havia atracat una gasolinera, ha estat empresonat

El jutjat de la Bisbal ha fet empresonar Imad Belhadi, un veí de Palafrugell de 22 anys i de nacionalitat marroquina, que el 10 de novembre va protagonitzar un violent incident al bordell dels Revolts de Torrent, a Regencós.

El noi va anar al club i a l'hora de pagar els serveis rebuts va entregar la targeta de crèdit, però la màquina no la va acceptar. Llavors el jove va dir que ja pagaria amb efectiu i va fer veure que buscava els diners a la cartera. Però, de sobte, va agafar pel coll una prostituta i l'encarregada, que era darrere la barra, va intentar auxiliar la noia. Però el client va saltar darrere la barra, va agafar una copa de vidre i la va trencar per esgrimir-la com a arma. Va arreplegar l'encarregada per l'esquena, li va posar el vidre al coll i li va exigir els diners de la caixa. Quan el client lladre va veure que només hi havia 20 euros a la caixa, va intentar arreplegar la bossa de l'encarregada. Ella va lluitar perquè no la hi arrabassés i ho va aconseguir, però de resultes del forcejament va patir contusions i ell li va clavar diverses mossegades. El client va sortir i va fugir amb un cotxe on hi havia dos homes més que l'esperaven. Deu dies després, gràcies a la col·laboració ciutadana, els Mossos el van identificar i el van detenir acusat d'un robatori amb violència i intimidació. Va passar a disposició del jutjat de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, que va decretar el seu ingrés a la presó.

Atracament a la gasolinera

Imad Belhadi ja havia estat detingut a principis de mes per l'atracament perpetrat el 28 d'octubre en una gasolinera de Regencós. El lladre va amenaçar l'encarregat amb una navalla i es va endur els diners de la caixa. En aquella ocasió el jutjat el va deixar en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.