Successos

trànsit

Conductor detingut i ferida molt greu en un accident a la Jonquera

Una dona de nacionalitat francesa va resultar ferida molt greument ahir al matí quan la furgoneta amb matrícula francesa en què viatjava va sortir de la via mentre circulava per l'N-II, a la Jonquera i va anar a xocar contra un arbre. El cotxe que circulava en sentit nord, cap al Pertús, va sortit de la carretera pocs minuts després de tres quarts de deu del matí al quilòmetre 778 de l'N-II. La dona, que viatjava d'acompanyant al seient del davant, va quedar atrapada a dins el vehicle i els Bombers van haver de treure-la serrant la carrosseria. El conductor de la furgoneta va rebre ferides lleus i quan van arribar els Mossos li van fer la prova de l'alcoholèmia i el test de drogues. Com que va donar positiu en drogues, els Mossos el van detenir per un delicte contra la seguretat del trànsit.

La dona, que va ser atesa al mateix lloc de l'accident per personal del SEM, va ser traslladada a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Dídac Lee, ferit anant en quad

Un altre accident a l'Alt Empordà, a Garriguella, va causar ferides greus al directiu del Barça Dídac Lee, que viatjava en quad per la carretera C-252. L'accident es va produir poc després de les 10 del matí al quilòmetre 54, quan el quad que duia Lee i un cotxe van tenir una topada de resultes d'un encalç. Tots dos conductors van ser traslladats a l'hospital de Figueres. Lee, el més greu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.