Successos

tribunals

Les trucades no inculpen ni exculpen l'acusat del crim de Vilobí

L'anàlisi de les trucades telefòniques que va fer i va rebre Sayon Kourouma, l'acusat d'haver mort Josep Sais, el masover de ca l'Artau de Vilobí, el setembre de 2011, no l'inculpa ni l'exculpa del crim. L'informe que ha presentat al jutjat l'empresa de telefonia Orange no precisa exactament el punt concret on es trobava el telèfon de l'acusat en les hores que es va cometre el crim. L'únic que precisa l'estudi és que, aquella nit, el telèfon de Kourouma va rebre cobertura del repetidor de telefonia de Vilobí. Tampoc precisa a quina distància estava el telèfon d'aquest repetidor. En aquest sentit, el fiscal Enrique Barata, i la defensa, el lletrat Óscar Àlvarez, situen l'acusat a Vilobí el dia del crim, però en llocs diferents; l'un, a la masia on es va cometre el crim, i l'altre, lluny del domicili. Però l'informe d'Orange no determina exactament on era l'acusat.

Per altra banda, el jutjat d'instrucció número 2 de Santa Coloma de Farners ha notificat a les parts l'obertura de judici oral contra Kourouma per un delicte d'assassinat. El fiscal i l'acusació particular sostenen que l'home va colpejar el cap de la víctima amb una clau metàl·lica i després li va passar per damunt amb el cotxe. Pel delicte d'assassinat, els familiars de la víctima demanen 25 anys de presó, i el fiscal, 18. La defensa no veu acreditada la participació de l'imputat i en sol·licita l'absolució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.