Successos

robatoris

Atrapen un lladre multireincident ‘in fraganti' a Fornells

Els Mossos van detenir Juan Carlos España quan sortia de la nau de Gotarra

Els Mossos d'Esquadra van detenir, a la matinada de divendres, Juan Carlos España Mena, que acumula una trentena de detencions, quan suposadament acabava de sortir de la nau de l'empresa Gotarra de Fornells de la Selva, d'on havia agafat el calaix de les monedes, que duia al damunt.

Cap a les 5.20 h del matí els Mossos van rebre l'avís de robatori a Gotarra, i quan la patrulla hi va arribar van veure un cotxe, un Ford Focus, que s'arriava del davant de la nau. Van fer aturar el vehicle i en van identificar el conductor, Juan Carlos España. Quan el van fer baixar per fer l'escorcoll li van caure tot de monedes per terra. L'home va dir que només havia agafat unes monedes. Els agents també van localitzar a la butxaca de la jaqueta, una llanterna i dins del vehicle hi van trobar una gorra de llana amb diverses monedes.

Els Mossos van inspeccionar l'empresa, especialitzada en tota mena de materials de construcció, i van comprovar que l'autor del robatori hauria trencat una finestra per entrar i una vegada a l'interior hauria trencat una porta de fusta i després hauria agafat el calaix de les monedes del canvi. Per això els Mossos van detenir Juan Carlos España Mesa per un delicte de robatori amb força.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.