Successos

trànsit

Mor una de les noies del xoc a Fontcoberta

Les altres dues noies continuen ingressades a l'UCI en estat greu

Anna Batchellí Planagumà, la nena de dotze anys que es trobava en estat crític a l'Hospital Josep Trueta de Girona després del greu accident de trànsit de divendres a la nit a Fontcoberta, va morir ahir al matí. En el sinistre també van resultar ferides de gravetat dues noies de 14 i 16 anys, entre elles la germana de la víctima, que continuaven ahir ingressades a la Unitat de Cures Intensives (UCI), mentre que la conductora va poder sortir pel seu propi peu amb ferides lleus. Els primers indicis indiquen que la conductora va perdre el control del vehicle, un tot terreny, després d'agafar una rotonda a massa velocitat i va xocar contra un fanal i es va precipitar per un marge. Va ser a la carretera GIP-5121, a Melianta.

Greus traumatismes

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre dotacions del SEM i dels Bombers de la Generalitat, ja que les tres nenes van quedar atrapades dins del tot terreny. Totes elles van haver de ser traslladades a l'Hospital Josep Trueta de Girona i ingressades a l'UCI amb contusions pulmonars i traumatismes cranioencefàlics. La menor de 12 anys ja la hi va ingressar en estat crític.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.