Successos

policial

Detenen un lladre per haver robat en una pedrera d'Ullà

Els Mossos d'Esquadra van detenir a Palafrugell el 20 de gener un veí de Figueres de 47 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força, després d'un robatori que s'havia produït a la pedrera d'Ullà. Els fets van tenir lloc cap a un quarts de sis de la tarda. Els agents dels Mossos de la Bisbal van tenir coneixement que en una pedrera de la població s'estava produint un robatori amb força. Una patrulla de mossos es van dirigir cap al lloc dels fets i, en arribar-hi, van veure que una furgoneta fugia a gran velocitat. Els agents van seguir aquesta furgoneta i van fer indicacions lluminoses i acústiques al conductor per tal que aturés el vehicle, però aquest va començar a circular temeràriament. Finalment, el conductor de la furgoneta va parar el vehicle i, aprofitant la proximitat del cotxe policial, va efectuar una maniobra de marxa enrere i va col·lidir amb el cotxe dels Mossos. En aquell moment, les tres persones que viatjaven en la furgoneta van aprofitar per sortir del vehicle i van començar a córrer camp a través.

Els agents, que van sortir darrere d'aquestes persones, en van atrapar una, un home, a qui, després d'identificar-lo, van detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. Els Mossos van fer una recerca per tal de trobar les altres dues persones, però no les van localitzar. La investigació no es dóna per tancada, en espera de detenir la resta d'autors del fet.

El detingut, que té antecedents per altres delictes, va passar el 20 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.