Successos

policial

Dos ferits greus en un xoc frontal a Banyoles

Dos conductors van resultar ferits greument en un accident de trànsit a Banyoles. Els fets van tenir lloc pels volts de dos quarts de set de la tarda, quan, per causes que es desconeixen, dos vehicles que circulaven per la C-66 van xocar frontalment. De resultes de la topada, els conductors dels automòbils es van fer ferides greus. Tot i activar-se l'helicòpter, finalment van ser traslladats en ambulància fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Camioner begut a l'AP-7

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra van detenir el 4 de març un camioner que va donar una taxa d'alcoholèmia nou vegades superior a la permesa. L'home circulava per l'autopista AP-7 dins del terme municipal de Vilademuls a velocitat reduïda i envaint el voral i el carril central dels tres carrils. La prova d'alcoholèmia va donar positiu (1,39 mg/l d'aire expirat, quan el màxim permès que és de 0,15 mg/l). El conductor, de 55 anys, i de nacionalitat estoniana, va ser detingut per un delicte contra la seguretat viària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.