Detenen cinc traficants que havien ocultat 3 quilos de cocaïna en flors aromàtiques

Els Mossos els van arrestar a l'aeroport del Prat després que haguessin eludit el control de la Guàrdia Civil

Un dispositiu especial dels Mossos d'Esquadra a l'aeroport del Prat ha permès la detenció de cinc persones que distribuïen cocaïna a Sant Adrià de Besòs i Badalona. Les detencions es van produir el 9 de juliol, després que els investigadors esbrinessin que dos membres del grup arribaven aquell dia amb cocaïna adquirida a l'Uruguai. Els agents van observar com els dos sospitosos passaven els controls de la Guàrdia Civil i que a la seva sortida eren rebuts per tres persones.

Els Mossos els van interceptar quan introduïen l'equipatge en el maleter d'un cotxe. La policia va trobar dues motxilles en què hi havia cosida una bossa de plàstic recoberta de cinta americana amb 3.300 grams de cocaïna. A les motxilles hi havia flors aromàtiques que els traficants utilitzaven per despistar l'olfacte dels gossos policia. Els Mossos creuen que la cocaïna estava valorada en 400.000 euros. A més de la droga, els agents van trobar 10.000 euros en una cartera i en el vehicle, que se sospita que eren per pagar el trasllat de la cocaïna. Tres dels detinguts, dos veïns de Badalona i un de l'Hospitalet de Llobregat han ingressat a presó. Els altres dos, veïns de Badalona, han quedat en llibertat amb càrrecs.

Droga oculta en mobles

D'altra banda, la Policía Nacional ha desmantellat una xarxa que introduïa cocaïna de Barcelona a Menorca oculta en mobles. La banda tenia com a col·laborador l'empleat d'una empresa de transports de mobles de Lliçà de Vall (Barcelona) que ocultava la droga en els enviaments. El cap de la xarxa, de nacionalitat colombiana, es troba en busca i captura internacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.