Successos

SUCCESSOS

Es cala foc en una empresa de productes carnis de Juià

Els bombers van mobilitzar 17 dotacions per anar a sufocar les flames i al vespre encara mantenien una reguarda

El foc va començar a la sala de motor i va cremar dues cambres frigorífiques

Un incendi que va començar ahir a quarts de nou del matí a la sala de motors d'una sala d'especejament de Juià va cremar dues càmeres frigorífiques i va fer caure part de la coberta de la nau i va mobilitzar disset dotacions de bombers. L'empresa cremada, propietat de Jordi Martí, manté la denominació a l'exterior de l'antiga Girosona de Manlleu (ja dissolta) que havia tingut llogades les instal·lacions i fa tasques d'especejament.

Els cuinats, salvats

Dintre de la mateixa nau hi ha les instal·lacions de l'empresa Cuinats de l'Empordà, que només va tenir una petita afectació en un congelador que no tindrà cap conseqüència en la producció dels plats cuinats.

Les flames van començar després que se sentís una mena d'explosió, segons apuntaven ahir els testimonis, i en un moment que un treballador utilitzava una màquina a l'interior de les instal·lacions. Un empleat de 30 anys va haver de ser evacuat amb símptomes d'intoxicació per culpa de la inhalació de fum. Els bombers van controlar el foc, que va aixecar una gran fumarola, cap a quarts de dotze, però al vespres encara mantenien efectius al lloc de l'incendi per tal de controlar que no es revifés i realitzar el corresponent informe sobre les possibles causes del foc i la situació de la zona de la nau afectada, que pot haver quedat inservible per a l'activitat. El foc va malmetre molt material, sobretot cotnes de porc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.