Condemnen a 7 anys de presó un policia local per haver agredit sexualment la seva dona a Cunit

La secció 20 de l'Audiència de Barcelona ha condemnat un agent de policia local a una pena de 7 anys i 3 mesos de presó com a responsable dels delictes d'amenaces, agressió sexual i maltractament en l'àmbit familiar. Pel que fa als antecedents dels fets, ha quedat provat que el 10 de febrer de l'any passat el processat i la seva dona van mantenir una discussió important perquè ella li recriminava que hagués presentat una falsa denúncia de robatori amb l'únic objectiu de cobrar els diners de l'assegurança, que li van ser ingressats al seu compte. Arran d'aquesta estafa, la víctima va fer fora el seu marit de casa i va decidir denunciar el cas, i tres dies després, va rebre al seu telèfon mòbil un missatge de text provinent de l'inculpat que deia textualment, i en to amenaçant: «Demà, quan vagi a declarar, prepara't.»

Posteriorment, el 16 de març del 2008 –data en què el matrimoni ja havia decidit posar fi a la seva relació de parella– es van dirigir tots dos a la segona residència que tenien a Cunit. Aquell dia, el detingut, que estava sota la influència de substàncies estupefaents, es va tornar a barallar amb la seva esposa. En l'enfrontament, va propinar dues bufetades a la dona i la va obligar a mantenir relacions sexuals. Durant l'agressió, ella es va aconseguir escapar, va agafar el telèfon mòbil del processat i va sortir corrents. Ja al carrer, va demanar auxili a dos menors que estaven passejant, els quals van alertar la seva mare, que va trucar a la policia. Fins allí es van desplaçar ràpidament una dotació dels Mossos i una ambulància, que va traslladar la víctima fins a l'hospital del Vendrell. L'home, que va quedar arrestat, va ingressar a la presó de manera provisional aquella mateixa setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.