Successos

emergències

Rescat de risc a cala Jugadora, a Cadaqués

Un veí de Banyoles de 79 anys demana auxili en unes roques i els bombers el salven

Els serveis d'emergència van treballar ahir en el rescat d'un veí de Banyoles de 79 anys que estava a la cala Jugadora, a Cadaqués, i que es va començar a trobar malament. L'incident va tenir lloc a quarts d'una del migdia, quan el patró d'una embarcació va veure al cim d'unes roques la víctima, que estava requerint ajuda. Immediatament, va avisar Salvament Marítim, que va enviar una embarcació a la zona. Però com que l'home era en un indret de molt difícil accés, Salvament Marítim va haver de demanar suport als bombers pels volts de dos quarts de tres de la tarda. Fins a cala Jugadora es van desplaçar tres dotacions, així com l'helicòpter del Trueta. Finalment, però, va ser des de l'helicòpter dels bombers, amb efectius del grup de muntanya, que es va dur a terme el rescat de l'home a través d'una grua. La víctima, amb l'ajuda d'un efectiu, va ser traslladada fins a la carretera, on l'esperaven els sanitaris, la policia local i els Mossos d'Esquadra. Un cop estabilitzat, l'home, que patia una arítmia, va ser evacuat a l'hospital de Figueres.

Excursionistes perduts

Un grup de tres persones també van haver de ser rescatades ahir a Maçanet de Cabrenys. Els excursionistes es van desorientar a la zona del refugi de les Salines i els bombers els van aconseguir guiar fins a la carretera on havien deixat els vehicles aparcats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.