Successos

SUCCESSOS

Quatre detinguts pel robatori en un súper

Quatre joves, d'entre 21 i 26 anys, van entrar al Novavenda de Caldes

Els Mossos d'Esquadra i la policia local de Caldes de Malavella han atrapat quatre lladres que van entrar a robar al supermercat Novavenda del municipi a finals de juliol. Els acusats van forçar la porta de l'establiment i, un cop a dins, no es van endur res de menjar ni de beure, sinó que van anar directament als llocs on podrien trobar diners. De les caixes registradores i dels calaixos, es van emportar 730 euros en efectiu i, a més, també van sostreure un visor i una impressora.

Després de rebre la denúncia, la policia local de Caldes i els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per intentar localitzar els autors. Al cap d'uns dies, van poder posar nom i cognoms als lladres. Es tracta de quatre joves, d'entre 21 i 26 anys, veïns de Sant Celoni i de les Franqueses del Vallès. Aquest dilluns, agents dels dos cossos van anar fins als domicilis on viuen els nois per detenir-los per un delicte de robatori amb força. D'allà, se'n van endur dos d'emmanillats. I al cap de poques hores, els dos restants es van lliurar voluntàriament als Mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners.

Tots ells van passar l'endemà a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. Després de prendre'ls declaració, el jutge els va deixar en llibertat amb càrrecs.

Des de principi d'any, altres supermercats de la demarcació han sigut objecte d'assalts. El 13 de gener, tres encaputxats armats amb un ganivet, una pistola i una defensa elèctrica van protagonitzar un violent robatori al súper Spar de Breda i van fugir amb prop de 10.000 euros de la caixa forta. I, el 15 de febrer, tres encaputxats van assaltar el Bonpreu d'Hostalric. També van accedir al local amb un ganivet, una pistola i una defensa elèctrica. Tan bon punt van entrar van cridar: “Això és un atracament!”, i un d'ells va amenaçar una de les dependentes i la va encanonar amb una pistola a les costelles. Tot seguit van obligar els sis treballadors que hi havia a situar-se en un racó, mentre exigien a una de les empleades que els donés els diners de la caixa enregistradora. Es van poder endur un botí d'uns 300 euros. De moment, no consta que s'hagin practicat detencions relacionades amb aquests casos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.