Successos

successos

Una noia de 16 anys mor atropellada per un tren a Ascó

Havia anat a un concert de festa major a la plaça de l'Estació

Un grup va accedir a les vies tot i les tanques

El municipi d'Ascó (Ribera d'Ebre) va passar ahir en tan sols unes hores de l'alegria de la festa major al dol més absolut, després que una noia de 16 anys va morir atropellada per un tren molt a prop de l'estació del poble, poc abans de les quatre de la matinada. La menor, una veïna de Reus que estiuejava a Riba-roja d'Ebre, va intentar creuar les vies del tren amb altres joves, cap dels quals va resultar ferit.

El grup va accedir a la zona de vies per la plaça de l'Estació, on s'estava celebrant un concert de la festa major. L'accés s'havia encordonat i hi havia senyalització per limitar-ne el pas. Segons l'agència ACN, els joves van saltar-se aquests senyals i la víctima va ser sorpresa pel tren. L'Ajuntament va decretar un dia de dol oficial, va suspendre tots els actes festius d'ahir i, a la tarda, es va celebrar una missa en record de la noia.

Dues unitats del SEM es van desplaçar fins al lloc dels fets, però el personal no va poder fer-hi res, ja que la noia havia mort a l'acte. Els sanitaris sí que van haver d'atendre diversos casos d'atacs d'ansietat entre els testimonis de l'accident, inclòs el maquinista del comboi. A conseqüència de l'accident, la circulació a la línia R15 entre Flix i Móra la Nova va quedar interrompuda fins a les nou del matí. Els passatgers afectats van ser traslladats en autobús per carretera. Un altre atropellament mortal a l'estació Mollet-Sant Fost també va causar ahir retards en tres línies de rodalies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.