Successos

Foc en una nau i una casa a Sant Pau de Segúries

L'incendi va afectar la cuina i el menjador de l'immoble, i la coberta de l'empresa

Set dotacions terrestres dels bombers van treballar ahir en les tasques d'extinció d'un incendi que va afectar parcialment les instal·lacions de la Formatgeria Roura de Sant Pau de Segúries, així com una casa contigua a l'empresa. Els cossos d'emergències van rebre l'avís del succés quan passaven pocs minuts de les set del matí. Les flames es van iniciar a la planta superior de l'habitatge, on els efectius van accedir amb una escala extensible. El domicili és de planta baixa més un pis i també té golfes. Es van cremar el menjador i la cuina, es van produir desperfectes a les golfes, i després es va ventilar tot l'immoble per on es va escampar el fum.

El foc també va afectar una part de les uralites de la coberta de la nau industrial, situada al número 1 del carrer Font del Roure. D'altra banda, la important columna de fum que es va originar va deixar visiblement ennegrida la façana de la companyia, si bé l'incendi no va ocasionar danys a l'interior.

Servei tancat en una hora

Els bombers van controlar el foc en menys d'una hora. A l'habitatge on va començar no hi havia ningú en aquell moment. Es tracta d'una casa adossada i, la que hi ha just al costat era ocupada per dues persones, que van ser evacuades. A part de les destrosses materials, no es van haver de lamentar ferits, tot i que com a mesura preventiva hi van acudir dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els bombers, per la seva banda, van requerir que s'adrecés fins allí el tècnic municipal per tal que comprovés si l'incendi havia causat danys estructurals. Amb tot, el servei es va tancar a les vuit del matí.

LA XIFRA

2
ambulàncies del SEM
van acudir a la zona per prevenció. L'arquitecte municipal també va mirar després l'estat de les estructures.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.