Troben sans i estalvis dos germans de 8 i 12 anys que s'havien escapat de casa, a l'Ametlla del Vallès

Un equip format per familiars, agents de la policia local de l'Ametlla del Vallès, bombers i mossos van trobar ahir al matí a Santa Eulàlia de Ronçana dos germans, de 8 i 12 anys, que s'havien escapat diumenge de casa seva. Els pares dels menors van denunciar-ne la desaparició diumenge cap a dos quarts de vuit del vespre, ja que els nens, d'origen rus i adoptats, no havien tornat a casa, a l'Ametlla del Vallès. Ràpidament, es va muntar un dispositiu per trobar-los i els equips d'emergència van començar a rastrejar el mateix municipi i altres poblacions de l'entorn. Va ser a Santa Eulàlia de Ronçana, a pocs quilòmetres de casa dels nens, on diversos testimonis van explicar que havien vist els dos germans, que tenen el cabell molt ros, als voltants del poble. Ahir al matí, la recerca es va intensificar a la zona. Cap a les deu del matí, quinze hores més tard que marxessin de casa, uns familiars van trobar els nens sans i estalvis. Segons els Mossos, els germans, que van passar la nit al ras,s'havien escapat de casa per viure una aventura. El responsable de seguretat de l'Ajuntament de l'Ametlla de Vallès, Josep Boix, va explicar ahir que l'any passat el germà gran ja s'havia escapat de casa i que va ser localitzat en un bosc de l'Ametlla. Segons Boix, els menors tenen problemes per adaptar-se a la nova llar d'adopció.

Al juny, quatre menors –tres germans i un cosí– de Vacarisses també van fer mobilitzar els serveis d'emergència perquè no havien tornat a casa després de dir als pares que anaven d'excursió i que tornarien al cap de poca estona. L'endemà al matí, un helicòpter dels bombers els va localitzar sans i estalvis quan pujaven pel coll de les Bruixes, després d'haver passat la nit al ras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.