Successos

Uns desconeguts roben a l'Ajuntament de Banyeres

L'import sostret no supera els 500 euros i els lladres van accedir forçant el pany de la porta principal

Uns desconeguts han perpetrat un robatori en la matinada del dijous a divendres d'aquesta setmana al mateix ajuntament de Banyeres de Mariola, tot i que l'acció es pot considerar «de escassa entitat, ja que l'import sostret no superarà els 500 €», en paraules del portaveu de l'equip de Govern municipal Ramón Albero.

Albero ha indicat que els lladres van accedir a les dependències municipals després de forçar el pany de la porta principal en una hora indeterminada a partir de la 1.30 de la matinada, «justament quan la Policia Local obria de nou al trànsit el carrer La Creu que en estos dies es troba en obres de remodelació».

Els lladres van forçar també la porta del despatx d'intervenció, van obrir els caixons de les taules i van escampar documentació per terra. La mateixa forma d'actuar també va tindre lloc a les dependències de les oficines municipals on van forçar una xicoteta caixa de caudals en la que es guardava la recaptació de fotocòpies i autentificacions, xifra que es troba per determinar de forma exacta a l'espera del recompte oficial que realitza el departament de Tresoreria.

El portaveu ha afegit que el cas ja es troba sota la investigació de la Policia Judicial i que el robatori es va cometre en breu espai de temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.