Una avioneta de pràctiques ocupada per l'instructor i un alumne cau al mar a prop de Canet de Rosselló

Una avioneta de pràctiques, una Piper PA-38, monomotor biplaça, ocupada per un instructor de vol i el seu alumne, va caure al mar ahir a la tarda a la costa de Canet de Rosselló. L'aparell, que pertany a una companyia privada que expedeix títols de pilot, havia sortit de Perpinyà per anar a fer una lliçó de pilotatge. L'aeroport de Perpinyà va rebre un senyal de socors del pilot de l'avioneta i es van posar en marxa els serveis de rescat dels bombers i també de la capitania marítima, que van començar a buscar l'aparell entorn d'una zona situada a tres milles nàutiques de la costa de Canet, on es va localitzar una taca de carburant a la superfície de l'aigua. Un helicòpter de Seguretat Civil i els submarinistes dels bombers van rastrejar la zona fins que es va fer fosc, però a l'hora de tancar aquesta edició no s'havia localitzat l'aparell ni els seus tripulants.

Es dóna la circumstància que el novembre passat una avioneta de pràctiques amb set tripulants a bord va caure al mar a la mateixa zona i no hi va haver supervivents.

Supervivents a Tailàndia

Una parella de catalans van resultar il·lesos després que l'avió en què viatjaven va estavellar-se contra una torre de control en desús a l'aeroport de la turística illa de Koh Samui, a Tailàndia.

El pilot de l'avió va ser l'única víctima mortal i set persones més –el company del pilot i sis del total de 68 passatgers– van resultar ferides greument amb lesions a les cames, segons fonts oficials.

Els dos turistes catalans, procedents de Barcelona, van ser traslladats a l'hotel de l'illa i van decidir de continuar el viatge que tenien programat en aquest país asiàtic, segons fonts diplomàtiques. A l'avió, la resta de passatgers eren turistes alemanys, francesos, italians i suïssos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.