Successos

trànsit

Un ferit greu en bolcar un tràiler a l'AP-7

El camioner perd el control i impacta contra el mur de formigó de l'autopista

Un camioner va resultar ferit greu en bolcar el seu camió a l'AP-7, a Vilobí d'Onyar. L'accident es va produir pels volts d'un quart de sis de la tarda, quan el conductor, que circulava en sentit nord, va perdre el control del vehicle i va xocar contra el mur de protecció esquerre. De resultes de la topada, el tràiler va bolcar i va ocupar el carril esquerre, i part de la calç que transportava es va precipitar sobre els carrils del sentit sud. El conductor va poder sortir pel seu propi peu, però, un cop fora, va perdre el coneixement i va ser traslladar en helicòpter medicalitzat fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. El xoc va produir afectacions del trànsit en tots dos sentits.

Hores abans, a dos quarts de quatre de la tarda, també a l'AP-7, a Biure, un accident entre un vehicle i una autocaravana va causar un ferit, aquest cop de caràcter lleu, i afectacions en el trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.