Successos

successos

Busquen una veïna de Girona desapareguda

Des del 23 d'octubre que no saben res de Montse Méndez Muciente

Familiars, amics i policia busquen pistes sobre el parador de Montse Méndez Muciente, la veïna de Girona de 40 anys de qui des del 23 d'octubre no es tenen notícies. Els últims a veure-la van ser una parella, amb qui la desapareguda compartia pis al carrer Orient, al barri de Can Gibert del Pla de Girona. Aquell dia també el cap de vendes de l'empresa on treballava va contactar amb ella a les sis de la tarda, quan li va passar la ruta comercial que havia de fer l'endemà. Segons les pistes que han pogut recollir els familiars, Méndez estava iniciant una relació amb un noi marroquí que és informàtic, i alhora aquests darrers dies la seva exparella, que havia sortit de la presó, s'estava posant en contacte amb ella. La policia i els familiars demanen que si algú té pistes es posi en contacte amb la policia o truqui al 112.

Troben el cos del ciclista

D'altra banda, un excursionista que feia una ruta pel salt del Sallent, a Rupit i Pruit, va trobar el cos sense vida de Pedro Alberto Cajal, el veí de Cornellà de Llobregat de 47 anys que va desaparèixer el 23 d'octubre passat. Tot apunta que l'home va tenir un accident amb la bicicleta amb què feia la ruta. Els serveis d'emergència l'havien buscat pel Ripollès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia