Un excursionista mor en caure per un desnivell al Pallars Sobirà

Un excursionista d'uns 65 anys va morir ahir a la tarda quan descendia del pic de Mariola, al terme municipal de Lladorre (Pallars Sobirà). Segons van informar els bombers, l'accident es va produir poc abans de les tres de la tarda, quan la víctima, que anava acompanyada d'un altre excursionista, va relliscar i es va precipitar per un desnivell d'uns deu metres, amb la mala sort que es va donar un cop al cap en caure. Quan van arribar el grup d'actuacions especials dels bombers, l'excursionista ja era mort. L'helicòpter va traslladar el cos de la víctima fins a la funerària de Tírvia.

Rescat al Pedraforca

Una excursionista, de 42 anys i veïna de Vilassar de Mar, es va accidentar ahir al refugi del Pedraforca, a Saldes (Berguedà). Un helicòpter es va desplaçar fins al lloc de l'accident perquè semblava que la dona tenia la tíbia trencada. Finalment l'excursionista va ser traslladada a l'hospital amb un hematoma intern. D'altra banda, una dona de 65 anys va ser rescatada amb una contusió a les costelles i una possible fractura a la cama al pic de Tossa d'Alp (Cerdanya).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.