Successos

policial

A la presó per falsificació de bitllets de 50 euros

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes i una dona, de 23 a 27 anys, tots ells de nacionalitat espanyola i veïns de Torroella de Montgrí i Ullà, com a presumptes autors d'un delicte de falsificació de moneda i efectes timbrats. Els fets van ocórrer durant el mes de febrer, quan els mossos van tenir coneixement que s'estaven fent compres a diferents establiments de les poblacions de Torroella de Montgrí, l'Estartit i Ullà amb bitllets de 50 euros presumiblement falsos. Concretament el dia 12 de febrer, un jove es va adreçar a una pastisseria del municipi d'Ullà i va pagar un pastís amb un bitllet de 50 euros. La dependenta, un cop feta la venda, va comprovar que el bitllet era fals. El mateix dia, en un bar pròxim, una parella van consumir un refresc i va pagar amb un altre bitllet de 50 euros fals. Posteriorment a Torroella de Montgrí, en un establiment de kebabs, un jove va comprar diverses begudes amb un altre bitllet fals. Al cap d'unes hores va entrar un altre home a comprar més begudes, però aquesta vegada el treballador va comprovar el bitllet i i va veure que era fals, i el client va deixar les begudes i va marxar del lloc corrent. El 23 de febrer, una parella va anar a un bar musical de la població de l'Estartit. Aquesta parella va demanar dues consumicions, però, a l'hora de pagar, el treballador també es va adonar de la falsificació del bitllet.

Els detinguts, tots amb antecedents, van passar el dia 27 de febrer a disposició del jutjat de la Bisbal d'Empordà, el qual va decretar l'ingrés a presó d'un dels homes i la llibertat amb càrrecs per a la resta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia