Dos presos companys de cel·la atraquen una entitat bancària el primer dia que tenen un permís

Els Mossos han detingut dos presos companys de cel·la a Quatre Camins que van atracar una entitat bancària a la Bisbal del Penedès (Baix Penedès) el primer dia que gaudien d'un permís penitenciari. A un dels dos interns –condemnat per un assassinat i un robatori amb força– se l'acusa a més d'un altre atracament a una entitat bancària de Barcelona i d'haver-ho intentat en una altra de Santa Oliva (Baix Penedès) en tan sols una setmana. El primer assalt va tenir lloc a la Bisbal del Penedès el 4 d'agost, l'endemà que obtinguessin el permís penitenciari. Un d'ells, que era el primer cop que sortia de la presó des de l'any 1999 –on complia condemna per un atracament i l'assassinat del propietari de la joieria Ros de Tarragona el 1985–, va entrar a l'entitat i va intentar trencar la porta de la cambra cuirassada amb un mall per intimidar un dels empleats del banc. Mentrestant, el seu còmplice –company de cel·la i condemnat per un robatori amb força– esperava fora de l'entitat bancària vigilant que no els enxampessin. Tots dos van fugir amb un botí de 2.800 euros. Tres dies més tard l'atracador va tornar a actuar, aquest cop sense el còmplice, a Barcelona. Va entrar a l'entitat amb una pistola i va aconseguir robar 2.000 euros. Al cap de cinc dies, ho va tornar a intentar a Santa Oliva. Va assaltar una caixa d'estalvis, però no va aconseguir el seu objectiu, perquè un dels clients de l'entitat se li va llançar al damunt. El delinqüent va acabar desistint i fugint del banc sense el botí.

Dijous de la setmana passada, la policia local de l'Arboç va detenir l'atracador en un control. L'endemà mateix, els Mossos van arrestar el seu còmplice, a Mollet del Vallès. Els dos detinguts, tots dos de 53 anys, ja han tornat a ingressar a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.