Successos

Intercepten 2,6 tones d'haixix a l'Ametlla

La Guàrdia Civil va interceptar dilluns a la matinada 2,6 tones d'haixix a la costa de l'Ametlla de Mar en una de les operacions antidroga més importants a la demarcació en els darrers anys. La droga, amb un valor en el mercat de 3,9 milions d'euros, estava repartida en 84 fardells. Els paquets van arribar a la costa en dues embarcacions, suposadament provinents del nord d'Àfrica, i dos dels traficants, de 40 anys i nacionalitat búlgara, van ser detinguts mentre estaven descarregant els fardells, mentre que dos més van aconseguir fugir. També es va intervenir un vehicle robat amb inhibidors. Els dos detinguts en l'operació, que va tenir lloc a la punta de l'Àliga, han passat a disposició del jutjat de primera instància i instrucció número 5 de Tortosa.

Els narcotraficants feien servir inhibidors als vehicles perquè no poguessin ser localitzats via satèl·lit. La incorporació de noves tecnologies i la combinació de diversos mètodes obliguen la Guàrdia Civil a adaptar-se per poder perseguir el narcotràfic. “Transporten la droga per terra, mar i aire, combinen diversos mètodes i ens hem d'adaptar. Aquest cop els hem pogut enxampar gràcies al desplegament a la zona amb agents, tant uniformats com de paisà”, va explicar en declaracions a l'ACN el tinent coronel de la de la Guàrdia Civil a Tarragona José Aledo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia