Successos

Degoteig de furts i danys a l'escola d'Hostalric

Els responsables del centre han posat des del desembre passat quinze denúncies als Mossos

L'últim incident va ser la crema del gimnàs, dilluns

Responsables de l'escola Mare de Déu dels Socors d'Hostalric han posat fins a quinze denúncies als Mossos d'Esquadra des del mes de desembre passat, per furts, robatoris amb força i danys diversos. La investigació per aquests fets està oberta, s'estan prenent declaracions a presumptes implicats i no es descarta que hi hagi detencions aviat per aquests fets.

L'últim incident que ha tingut lloc a l'escola va ser dilluns a la nit, quan un incendi –segons tots els indicis, provocat– va cremar el gimnàs de l'escola, i hi van haver d'intervenir diverses dotacions de bombers. Aquest, però, no era un fet aïllat, segons s'ha pogut saber després, ja que en aquest centre educatiu s'hi han registrat robatoris com a mínim des del mes de desembre (quan es van posar les primeres denúncies). Malgrat tot, algunes fonts indiquen que els incidents haurien començat ja amb l'inici del curs escolar. L'alcalde d'Hostalric, Josep Antoni Frias, no va voler fer ahir cap comentari sobre els fets, ja que estan sota investigació.

Entre el material robat hi hauria calculadores, un televisor nou, diners, discos durs i llapis de memòria. En una ocasió, a més, un ordinador portàtil del centre va aparèixer trencat, a la vorera (aparentment algú l'havia llançat per la finestra). Aquests fets s'haurien produït sobretot fora de l'horari escolar. Abans de l'incendi que va cremar el gimnàs, també hi va haver un foc menor en un espai on es guarden eines de l'hort que hi ha a l'escola.

LA XIFRA

15
denúncies
s'han arribat a posar per robatoris, furts i danys diversos des del mes de desembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia