Assalten una casa de Lliçà de Vall i lliguen i agredeixen els propietaris

Tres persones van assaltar una casa de Lliçà de Vall (Vallès Oriental) la nit del 8 d'agost i van lligar i agredir els dos propietaris del domicili, un matrimoni octogenari, per endur-se 1.000 euros.

Els fets van passar en un habitatge situat al peu de la carretera C-155, al costat de l'empresa Pinsos Grau, de la qual és propietari l'amo de la casa. Eren les deu de la nit quan els tres assaltants van entrar per una de les finestres del primer pis del domicili, fent servir una escala. Els lladres, que van estar durant més de dues hores dintre de la casa, van agafar per sorpresa les víctimes –Josep Grau, el propietari de Pinsos Grau, i la seva dona–, els van lligar, els van fer estirar a terra i els van colpejar. Quan els assaltants van marxar, després d'arreplegar uns 1.000 euros en metàl·lic, van deixar les víctimes lligades. Els Mossos van rebre l'avís del robatori poc després de la mitjanit del diumenge 9 d'agost, quan els propietaris de la casa van poder deslligar-se. L'home va haver de ser atès en un hospital pels cops que va rebre durant l'assalt, sobretot al cap. La policia catalana creu que es tracta d'un fet aïllat a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.