Successos

Un motorista mor en ser envestit per un conductor drogat

La víctima, de Sant Feliu de Guíxols, feia un recorregut en una escúter pel Bages

Bruno Plana, de 36 anys i originari de Sant Feliu de Guíxols, va morir ahir a causa de les greus ferides que va patir dissabte en ser atropellat per un conductor que circulava sota els efectes de substàncies estupefaents. La víctima s'havia desplaçat amb companys del municipi fins a Manresa per participar en la 8a edició de l'ScooterRun de Vespas i Lambrettas del Bages. El sinistre es va originar a un quart d'una del migdia a la carretera B-431, a Calders. Un jove de 18 anys, que anava al volant d'un vehicle en què viatjaven tres nois més, va envestir frontalment la víctima. Segons va informar Ràdio Sant Feliu de Guíxols, el turisme va avançar un ciclista abans d'un canvi de rasant i va envair el carril contrari, per on circulava la caravana de motos tipus escúter que feien un recorregut per diverses poblacions del Bages. Els Mossos van practicar la prova de detecció de drogues al conductor del cotxe, que va donar positiu. Plana, que duia una de les motos, va rebre el primer impacte de l'automòbil. Tenia fractures i lesions internes; i va ser traslladat en un helicòpter medicalitzat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, on va ser intervingut d'urgència. Un dels companys de la comitiva de motos que anava al seu darrere també va ser evacuat, a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa, amb ferides lleus.

Plana havia treballat a l'antiga Sacme de Sant Feliu, dedicada, entre altres, al sector de l'electricitat; i estava molt vinculat a l'organització sense ànim de lucre l'Atzavara. Residia actualment al Regne Unit i estava a Sant Feliu passant quinze dies de vacances. Dissabte, es va afegir a la sortida i estava previst que també fes de discjòquei en una activitat de l'ScooterRun.

LA XIFRA

36
anys
tenia Plana. Residia actualment al Regne Unit. Va ser víctima de l'atropellament a la B-431, a Calders.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia