Successos

Presó per a un dels detinguts per evasió de capital

El president de Marvel Hotels es troba entre els implicats en la trama

Els responsables del grup Marvel Hotels han estat imputats per l'evasió de capital a l'estranger per un valor de deu milions d'euros a través d'empreses pantalla i testaferros, tal com ha confirmat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

El jutjat número 3 de Tarragona va ordenar dijous passat presó provisional comunicada i sense fiança per a un dels cinc imputats, mentre que els altres quatre, que també van passar a disposició judicial, van quedar en llibertat provisional, tot i que el jutge els va imposar mesures cautelars com per exemple l'obligació de presentar-se al jutjat els dies 1 i 15 de cada mes, la retirada del passaport i la prohibició de sortir de l'Estat.

A tots ells se'ls imputen cinc possibles delictes per aixecament de béns, fallida fraudulenta, blanqueig de capitals, falsificació de documents mercantils i delicte societari. La investigació, que està sota secret de sumari, té com a origen el concurs de creditors presentat pel grup hoteler.

Dimarts passat agents de la divisió d'investigació criminal dels Mossos d'Esquadra van fer diversos escorcolls en poblacions del Camp de Tarragona, entre les quals hi ha Salou, Reus i Castellvell del Camp. Un dels indrets escorcollats va ser el xalet de la carretera de Castellvell, on viuria Joan Maria Morros, el director de la cadena hotelera i encarregat de gestionar l'hotel Vita, a Coma-ruga. Marvel Hotels va arribar a un acord l'any 2013 amb el grup hoteler d'Almeria Citymar, i opera des de llavors amb el nom comercial de Vita Hoteliers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia