Successos

Roben un quilòmetre de cable telefònic a Medinyà

Ahir a la matinada, els lladres també es van endur uns 400 metres a Vilajuïga

Tan sols un dia abans, en van sostreure 300 a Vilatenim i van protagonitzar un saqueig frustrat a Massanes

Degoteig de robatoris de cable telefònic a les comarques gironines. Els dos últims casos es van registrar divendres a la nit. Ahir a les deu del matí, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que uns desconeguts n'havien sostret un quilòmetre a Medinyà. Els lladres van efectuar els talls a l'altura del punt quilomètric 729 de la carretera N-II. Els agents van observar, a més, que el cablejat que va desaparèixer transcorria al llarg de vint pals elèctrics. Van quedar afectats els abonats del nucli de Vilafreser, pertanyent a Sant Julià de Ramis, així com masies disseminades. D'altra banda, tan sols amb una hora de diferència, els efectius van ser alertats que ahir a la matinada també s'havia produït un robatori de 400 metres de cable telefònic a Vilajuïga. Els acusats van actuar a l'altura del quilòmetre 8 de la GI-610 i van deixar uns 400 clients sense servei de telefonia fixa i internet. Entre els perjudicats hi ha veïns de Palau-saverdera, Pedret i Marzà, Pau (principalment, de la urbanització Els Olivars) i diversos propietaris de cases aïllades.

Tres casos en sis dies

També a la mateixa zona de l'Alt Empordà, les poblacions de Garriguella i Vilamaniscle van ser objecte de tres robatoris de cable en només sis dies –l'últim d'aquests episodis, dimecres d'aquesta setmana. Quaranta-vuit hores més tard, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per intentar localitzar els autors de la sostracció de 300 metres de cable a Vilatenim, que va perjudicar veïns de Vilabertran. Els policies van ser informats del succés divendres, a tres quarts d'onze del matí. Dues hores abans, els lladres van protagonitzar un robatori frustrat a Massanes. Es van intentar emportar el fil que passa pel costat de la via del tren que transcorre per dins del municipi. Els autors van fer un tall al cable, si bé no van aconseguir endur-se el material. Tot i així, els danys que van ocasionar van afectar el servei bàsic i el de banda ampla.

LA DATA

18.07.14
Uns desconeguts
van fer un tall al cablejat que transcorre pel costat de la via del tren, a Massanes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia