Successos

successos

Conesa mira de recuperar la calma

El poble de Conesa, el més afectat per les pluges de dissabte, es va bolcar ahir en les tasques de neteja per arreglar les destrosses en 25 cases causades per l'aiguat. Gent diversa es va afanyar a treure mobles, electrodomèstics i tot tipus de pertinences fetes malbé pel fang i l'aigua, que va arribar a un nivell d'1,8 metres. Els 130 veïns d'aquest poble de la Conca del Barberà ja van patir un fort aiguat la dècada dels 90, però no tan intens. Algunes famílies que habiten als baixos dels domicilis afectats ho han perdut tot, si bé no hi ha cap immoble que s'hagi d'apuntalar. Ara s'avaluen els danys per decidir si es demana que es declari zona catastròfica.

Avui hi haurà una nova reunió a l'Ajuntament per fer-ne seguiment. “Hi ha feina per dies, és un drama”, diu l'alcalde, Àngel Rodríguez, que recorda que gairebé s'ha arribat al nivell del greu aiguat de la diada de Santa Tecla de l'any 1874.

redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia