Roben a dins de quatre vehicles estacionats en diferents carrers de Valls

Els lladres es van emportar els aparells de ràdio CD, però també material per a treballs agrícoles

Un turisme Peugeot 206, que el dia 31 d'agost era estacionat a la costa del Portal Nou, va ser objecte d'un robatori en què els lladres es van poder endur un aparell de ràdio CD de la marca Belson BS 12000.

Pocs dies abans, el 28 d'agost, autors desconeguts van robar el mirall del retrovisor d'un turisme Volkswagen Touran, estacionat al carrer Joaquim Ruyra. I el dia abans, al carrer Castells, uns delinqüents van forçar el pany de la porta d'un Renault 4 i es van emportar material divers per a treball agrícola.

En la mateixa jornada i al carrer Sant Antoni, un Renault Clio va ser objecte d'un altre furt en què els lladres van sostreure un aparell de ràdio CD i dues cadiretes per a nadó valorades en 70 euros cadascuna.

D'altra banda, un veí d'Alcover i usuari d'un pàrquing privat del carrer Forn Nou va denunciar que el dia 26 d'agost uns desconeguts li van robar una bicicleta de la marca Connor, valorada en 900 euros, que tenia estacionada en aquest recinte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.