Successos

No troben l'avi desaparegut dilluns a Ripoll

La recerca continua avui i se centra al barri del Remei i a la zona del Catllar

Efectius d'emergència, voluntaris i familiars continuen la recerca de Josep Pons Cirera, l'ancià de 83 anys que va desaparèixer dilluns a Ripoll després de sortir a fer una volta amb el seu gos. Per tercer dia consecutiu, les tasques es van centrar per la zona del barri del Remei i la muntanya del Catllar. La recerca es fa a peu amb equips dels Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra, la policia local, voluntaris de Protecció Civil i membres de les ADF. A aquest equip cal afegir-hi efectius dels GRAE i la unitat canina, i un helicòpter dels bombers que fa dos dies que sobrevola la zona on creuen que podria haver anat.

Acompanyat del gos

L'home va marxar de casa seva, al mas Malets del barri del Remei, a les dues de la tarda acompanyat del seu gos. És una activitat que fa habitualment i, als familiars, no els va estranyar. Però les alarmes es van encendre quan a mitja tarda l'ancià encara no havia tornat. Més tard, cap al vespre, ja es va muntar el primer dispositiu de recerca, que no ha parat de buscar-lo durant tres dies. És previst que avui es tornin a activar tots els efectius a excepció de l'helicòpter dels bombers, que no s'enlairarà si no és que hi ha noves pistes relacionades amb el cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia