Dotze dies sense saber res de la Maria Clara

La veïna de Vall-llobrega va desaparèixer quan repartia el correu a Palamós

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant el cas de Maria Clara Martínez, una veïna de Vall-llobrega de 47 anys i empleada de l'oficina de correus de Palamós que va desaparèixer misteriosament mentre repartia el correu. I ja fa dotze dies que no se'n sap res.

La pista s'esvaeix al número 21 del carrer de l'Hospital de Palamós, davant d'un gual, on van trobar aparcada la moto de la cartera amb la correspondència sense repartir, el casc i les claus posades. La família manté que res no fa sospitar que Martínez hagi desaparegut per voluntat pròpia, sinó més aviat que algú va forçar-ne la desaparició. Aquestes sospites van prendre força sobretot en el moment en què es va saber que la dona va treure, sense cap motiu aparent, 600 euros d'un caixer automàtic d'una entitat bancària de Palamós.

Havia demanat crèdits

En aquest sentit, les darreres investigacions han determinat que Martínez havia demanat diversos crèdits sense que ningú en sabés res, ni la mateixa família. Aquesta dada ha sorprès els investigadors i sobretot l'entorn familiar, que sospita que la Maria Clara era víctima d'alguna extorsió. D'aquesta manera, una de les darreres hipòtesis és que algú exigia diners a la veïna de Vall-llobrega, i que la dona els pagava per mitjà d'aquests crèdits.

Aquesta darrera dada i sobretot que la cartera de Palamós anés indocumentada fan sospitar que la desaparició va ser més aviat forçada. Una posició que sempre ha defensat la família, que no s'explica els fets.

D'altra banda, el fet que la dona retirés diners d'un caixer i que no s'hagi trobat cap indici de criminalitat porta els Mossos a treballar amb la possibilitat que la cartera marxés voluntàriament. Una pista aportada per un testimoni podria avalar aquesta hipòtesi. El testimoni va explicar la setmana passada que li sembla que la cartera va pujar, sola, a un autobús que sortia de Palamós, prop d'on va aparèixer la moto que conduïa.

Rumors que són falsos

Des del dia que els Mossos van fer públic que hi ha indicis que Martínez va marxar pel seu compte, hi ha un rumor que corre entre els veïns de Palamós i Vall-llobrega, entre altres municipis, que la dona ja l'han trobada a Girona. Aquest extrem és totalment fals, tal com asseguren els investigadors dels Mossos d'Esquadra i la família, que viu angoixada perquè ja fa prop de dues setmanes que no saben res de Maria Clara Martínez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.