Successos

Bolca un camió de porcs en un camí a Ultramort

Una vintena d'animals van quedar lliures i la resta els van alliberar els bombers

Un camió que transportava uns dos-cents porcs va bolcar ahir al voltant de les vuit del matí, en un camí de terra al municipi empordanès d'Ultramort. El conductor del vehicle, que venia de carregar el bestiar en un granja pròxima al lloc de l'accident, va arrimar-se massa al marge en un revolt de pujada i el terra va cedir, fet que va provocar que la caixa on viatjaven els porcs es tombés fins a caure en un desnivell d'uns tres metres. La caixa de transport va arrossegar la cabina amb el conductor, que va sortir completament il·lès de l'ensurt. En bolcar la caixa va esbardellar-se i unes quantes desenes de porcs de les gàbies superiors van poder sortir.

Van anar a socórrer el camioner els bombers, que van desplaçar-se amb quatre vehicles. També van traslladar-se fins al creuament de camins una ambulància i una unitat dels Mossos d'Esquadra per ajudar.

Els bombers van assegurar el vehicle amb un cable que van lligar a l'eix posterior del camió i a un arbre per evitar que s'acabés de bolcar i van procedir a retirar tots els porcs que havien quedat reclosos als dos pisos inferiors, que van quedar de cap per avall.

Mentrestant, dues persones es van dedicar a controlar que els animals que campaven lliures pel camp no s'allunyessin. Els bombers es van dedicar a tallar els barrots de les gàbies fins a alliberar tots els animals engabiats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia