Roba 3.000 euros d'una oficina de Correus amb una pistola de formigó

Un atracador va robar dissabte 3.000 euros de l'oficina de Correus de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) després d'intimidar els treballadors amb un tros de formigó que tenia forma de pistola i que duia embolicat amb una bossa. El lladre va fugir, però poc després va ser detingut per un guàrdia civil fora de servei que es trobava a l'oficina.

L'atracament es va produir dissabte al matí, quan el lladre va entrar a l'oficina de Correus amb una bossa verda al cap. L'home –de 43 anys– duia un objecte embolicat amb una altra bossa que semblava una pistola i, mentre intimidava els treballadors i els clients, va saltar rere el taulell i va agafar 3.000 euros. Quan ja havia arreplegat el botí, va fugir a més córrer, però no sabia que a les dependències de Correus hi havia un guàrdia civil de Sant Andreu de la Barca fora de servei. L'agent va perseguir el lladre i el va atrapar a 800 metres de l'oficina. L'home duia els diners i la suposada pistola que havia utilitzat en l'atracament, la qual en realitat era un tros de formigó. Tant el detingut com els efectes intervinguts van quedar a disposició dels Mossos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.