Successos

Un noi de 25 anys de Ripoll mor en un accident de cotxe, a l'N-260

El vehicle va caure per un desnivell just davant del polígon de la Barricona

El jove anava acompanyat d'una altra persona, que va quedar ferida

Pedro Márquez Nart, de 25 anys i veí de Ripoll, va morir dimecres a la matinada en un accident de trànsit a l'N-260, just davant del polígon la Barricona, a la carretera que porta a Sant Joan de les Abadesses. L'acompanyant, també veí de Ripoll, es va fer ferides menys greus però va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. La mort del noi va causar un gran impacte a la vila, sobretot entre el jovent, ja que era una persona molt coneguda.

L'accident es va produir ahir quan passaven pocs minuts de la una de la matinada al quilòmetre 113,5 de l'N-260. Per causes que encara no se saben, Pedro Márquez, que conduïa un Seat Ibiza, va perdre el control del vehicle i va envair el carril contrari, just davant del restaurant La Barricona. El cotxe va continuar avançant fins que, segons explica el Servei Català del Trànsit, va caure per un desnivell –no gaire alt– on va quedar aturat. A causa de l'estat en què va quedar el vehicle, els Bombers de la Generalitat van haver d'intervenir per treure el cos. En l'accident hi van treballar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Tot i que encara no se saben les causes que van portar el noi a perdre el control del cotxe, el cert és que a l'hora en què es va produir l'accident la carretera estava glaçada, ja que aquests dies les temperatures baixen a sota zero durant la nit.

LES XIFRES

25
anys
tenia el jove accidentat a la zona del polígon de la Barricona de Ripoll, a l'accés nord a la vila.
113,5
és el quilòmetre
on es va produir el sinistre que va causar la mort del conductor i ferides a l'acompanyant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia