Successos

Concentracions pel mosso i el policia morts per actes violents

Agents de diferents cossos (Mossos, Policía Nacional, Policia Municipal i Guàrdia Civil) van fer una concentració silenciosa ahir davant de la comissaria de la Policía Nacional del barri de Pedret de Girona, per rebutjar els actes violents que aquests darrers dies han costat la vida a dos policies en acte de servei: Antoni Camacho, el mosso que va morir a la Fuliola (Urgell) en ser envestit el cotxe policial per un conductor que han ingressat en un psiquiàtric, i l'agent de la policia de Madrid Francisco Javier Ortega, que va ser tirat a les vies del tren per un home de Costa d'Ivori a qui estava identificant. El causant de la mort del policia, Yode Ali Raba, també va caure a les vies quan va arrossegar el policia i el seu estat és molt crític.

La concentració a Girona és una de les moltes que s'han fet aquests darrers dies tant davant de les comissaries de mossos com a seus de policies locals, com van fer, per exemple, els agents de la policia local de Blanes. Arreu de l'Estat, les policies que operen al territori també han fet nombrosos actes de solidaritat pels dos agents morts. Una mossa també va resultar ferida en el xoc a la Fuliola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]