Successos

Els roben ruixant-los amb un esprai de pebre

Dos homes que volien comprar un vehicle van ser amenaçats amb una arma a Garriguella i els van sostreure 10.000 euros, que duien per adquirir el cotxe

La policia busca uns suposats venedors de cotxes que divendres van amenaçar i robar dos homes que volien comprar un vehicle, al terme municipal de Garriguella. El succés va tenir lloc pels volts de tres quarts de sis de la tarda, a la zona de l'ermita de la Mare de Déu del Camp. Les víctimes van acompanyar els agressors fins a aquest paratge, que està apartat del nucli urbà. Van acceptar dirigir-se fins allí perquè els van dir que hi podrien veure l'automòbil que estava en venda i que, a més, també tindrien l'oportunitat de poder parlar del preu amb més calma. El santuari on es van adreçar és aproximadament a uns 800 metres de distància de la part nord de la població i, per arribar-hi, van agafar la carretera que va de Garriguella a Vilamaniscle. Una vegada allà, i per sorpresa dels denunciants, però, van entrar en escena dos homes més que se sospita que són amics dels falsos venedors, amb els quals s'havien conxorxat prèviament. Aquests dos últims individus que van aparèixer van amenaçar a les víctimes amb una arma de foc, que era semblant a un revòlver. Posteriorment també els van ruixar amb un esprai de pebre. Els efectes que provoca aquesta arma química són bàsicament inflamatoris. Aquest tipus d'aerosols poden causar la irritació de la conjuntiva, un intens llagrimeig, amb la consegüent ceguesa temporal, la irritació de les mucoses, tos incontrolable, així com també dificultat respiratòria.

Després d'atemorir-los, els assaltants es van emportar els telèfons mòbils de les dues víctimes i 10.000 euros en bitllets de 500: uns diners que portaven a sobre per fer la compra del turisme. Malgrat l'atac, els agredits no van tenir cap lesió de caràcter greu. Els Mossos d'Esquadra van prendre declaració als afectats i van obrir una investigació per trobar els autors dels fets, que s'enfrontarien a un delicte de robatori amb violència i intimidació. Ahir a l'hora de tancar aquesta edició encara no s'havia practicat cap detenció que estigués relacionada amb aquest cas.

LA XIFRA

10.000
Euros
en bitllets de 500 són els que es van endur els lladres. Els Mossos d'Esquadra busquen els 4 assaltants.

LA DATA

06.03.15
A tres quarts de sis de la tarda és l'hora del robatori, a prop de l'ermita de la Mare de Déu del Camp.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia