Successos

Detenen una dona que obligava la filla a dur vel

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir una dona a Martorell per haver presumptament colpejat la filla. El motiu de l'agressió va ser que la jove, de 14 anys d'edat, es negava a posar-se el vel islàmic. La jove, segons van informar ahir els Mossos, es va presentar dijous a l'hospital de Martorell amb ferides d'arma blanca, probablement d'un ganivet, i amb diverses mossegades a diferents parts del cos.

La jove va explicar que la seva mare l'obligava a vestir amb el vel islàmic, una imposició a la qual ella s'hauria negat. Així mateix, la mare i la filla haurien discutit perquè la primera no volia que la noia utilitzés un telèfon mòbil.

Va ser el mateix centre sanitari qui, a la vista de les ferides i de l'origen d'aquestes, va tramitar una denúncia d'ofici per suposat maltractament. El resultat de la denúncia per part de l'hospital va ser que la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) de la Generalitat ha posat la noia sota custòdia.

A banda de la detenció de la mare com a presumpta autora de l'agressió, el pare de la jove ha estat imputat per aquests mateixos fets. El progenitor, en aquest cas, hauria permès l'agressió. Està previst que avui la dona detinguda passi a disposició judicial, després que ahir la mare de la jove agredida prestés declaració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]