Successos

Roben en un estanc d'Hostalric encastant un cotxe a l'aparador

L'estanc Agell, l'únic que hi ha a Hostalric, va ser ahir objectiu d'uns lladres que van entrar a l'establiment encastant un cotxe a l'aparador. El robatori va tenir lloc poc abans de les tres de la matinada. Segons van explicar els responsables de l'estanc, les càmeres de videovigilància van poder captar perfectament els moviments dels lladres, tot i que no se'ls veu la cara perquè anaven encaputxats. Els atracadors van arribar amb un Seat León a la porta de l'establiment, però es van topar amb un primer obstacle: un cotxe aparcat que els barrava el pas fins a l'estanc. Per això, van trencar el vidre del vehicle que hi havia davant, el van desfrenar i el van moure per tenir més facilitat d'accés. Aleshores, fent marxa enrere, van encastar el seu vehicle contra l'aparador de l'estanc i hi van entrar. Un cop dins l'establiment, es van endur diverses caixes de tabac. Els responsables de l'estanc asseguren que ha estat un robatori “de pel·lícula” i, a més, molt ràpid, perquè, segons la gravació, en només cinc minuts i quaranta segons els lladres ja havien saquejat la botiga. Encara no saben, però, quin és el valor del tabac que es van endur perquè no han tingut temps d'inventariar-ho del tot. A això caldrà afegir-hi també el cost dels desperfectes. Segons els estanquers, el soroll que va provocar l'impacte del cotxe va despertar els veïns, que van avisar de seguida els Mossos d'Esquadra i que també van tenir temps de veure la matrícula del vehicle dels lladres, que en la gravació de les càmeres no es veu. És el primer cop que entren a robar en aquest estanc rebentant-ne l'aparador, però no és l'única vegada que els lladres han usat aquest sistema per accedir a altres establiments de la demarcació.

Després d'aquest robatori, els lladres van fugir en direcció al Montseny. Fonts policials indiquen que van anar fins a Canet de Mar, on van intentar cometre el mateix robatori en un estanc situat a la riera Gavarra de la població. Sembla, però, que quan van intentar tirar la persiana a terra no se'n van sortir i van sonar les alarmes. Els lladres van fugit del lloc immediatament per evitar que els atrapessin in fraganti.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia