Successos

Disputa familiar, tiroteig i final tràgic a Santa Coloma

L'amo de Mobles Butiñà es tanca a casa, dispara diversos cops a l'habitatge amb la seva pistola de tir olímpic i mor d'un dels trets

Els Mossos han de trencar una finestra per poder entrar-hi

Una discussió familiar a casa dels empresaris de Mobles Butiñà a Santa Coloma de Farners va acabar ahir a la tarda amb un final tràgic: amb la mort de Gaspar Butiñà Fontbona, un dels fills de la nissaga d'empresaris.

Segons les primeres informacions de què disposaven ahir els Mossos i la policia de Santa Coloma, el primer episodi, la discussió entre diferents membres de la família, es va produir a la planta baixa de la casa, on habiten els pares. Enmig de la discussió, Gaspar Butiñà va sortir de la casa i se'n va anar, enrabiat i dient que en faria alguna de grossa, i va entrar al seu habitatge, que és a la part de dalt. Es va tancar amb clau per dins de manera que ningú el pogués seguir.

Passada una estona es van sentir diversos trets i van començar els avisos a la policia. Els serveis d'emergència van fer un ampli desplegament i van acordonar el carrer Narcís Monturiol, on hi ha l'habitatge dels Butiñà. S'hi van traslladar com a mínim tres ambulàncies del SEM i diverses patrulles tant de la policia local de Santa Coloma de Farners com dels Mossos d'Esquadra. Els agents van haver de trencar el vidre d'una finestra per poder entrar dins de l'habitatge, on van comprovar que Butiñà havia disparat diversos trets amb una pistola de tir olímpic de la seva propietat i que havia mort a causa d'un dels trets.

Es va activar el protocol judicial per fer l'aixecament del cadàver, mentre la policia científica dels Mossos es va ocupar de fer la inspecció ocular de l'escenari per buscar els impactes dels projectils que havien quedat a l'estança i també va fer un reportatge fotogràfic de la situació de la casa, del cos de la víctima i dels senyals del tiroteig dins de l'habitatge.

LA XIFRA

4
hores
, com a mínim, van tenir tallat el carrer Narcís Monturiol pel tràgic succés a casa dels Butiñà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia