Successos

Saquegen un mas de Santa Pau i hi roben menjar i eines

Els lladres es van endur 15 pollastres i sis conills del congelador, totes les conserves del rebost i també eines de treball: la desbrossadora, el trepant, el xerrac mecànic...

Quinze pollastres i sis conills congelats, totes les conserves del rebost i eines (xerrac mecànic, desbrossadora, trepant...) és el botí que es van endur uns lladres que la setmana passada van anar a saquejar el mas Aulet de Santa Pau una nit que no hi havia ningú a la casa.

Tot indica que el robatori es va perpetrar la nit de dijous a divendres, ja que dijous un dels masovers de la casa havia estat a la masia per donar menjar al bestiar tal com sol fer habitualment. El masover va deixar la porta ben tancada amb clau. El pròxim cop que hi va tornar es va trobar la porta tal com l'havia deixat, va obrir amb la clau però quan va ser a dins es va trobar un vidre trencat. Va pensar que potser el vent havia fet caure el vidre d'una finestra. Però després d'inspeccionar un xic va descobrir que el rebost, on guardaven conserves de tot tipus, oli..., era buit. L'havien saquejat. I quan va obrir el congelador va veure que tampoc hi quedava res. Hi tenien 15 pollastres i mitja dotzena o més de conills congelats.

El robatori és evident però el misteri radica a saber per on van entrar i sortir els lladres si les portes eren ben tancades. Els masovers sospiten que per una finestra de la part del darrere però els Mossos, que ahir van anar a fer una inspecció de la casa, no ho tenen gaire clar, ja que al forat de la finestra hi havia moltes teranyines que semblava que els intrusos haurien d'haver trencat si es van ficar pel forat de la finestra. El que va quedar clar, pel rastre que van deixar, és que els lladres van sortir per un camí a tocar del bosc, on van deixar obertes dues portalleres que eren tancades, i que van travessar un camp, on van deixar moltes petjades, fins a arribar al camí, on se suposa que tenien un vehicle, que uneix la Boixeda, on la setmana passada no hi havia ningú, i el mas Lladó, molt emboscat, habitat per una llogatera i una important colònia de gossos. Els Mossos estan investigant si cap veí va veure ningú sospitós rondant per la zona.

LA XIFRA

15
pollastres
i sis conills congelats van robar els lladres que van saquejar la masia de Santa Pau.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia