Successos

Un dels ocupants d'una moto mor en una sortida de via, a Caldes

La víctima tenia 66 anys i era veïna de Torelló

El conductor va resultar ferit greument i va ser evacuat al Trueta

La xarxa viària de les comarques gironines va registrar ahir un fatídic accident de trànsit a l'A-2, a l'altura de Caldes de Malavella. Una dona va morir en produir-se una sortida de via de la motocicleta en què viatjava com a acompanyant. El sinistre va tenir lloc a les onze del matí, al punt quilomètric 703, a poca distància d'on es troba un encreuament per accedir a la carretera
C-25. La víctima mortal era veïna de Torelló (Osona), tenia 66 anys i era de nacionalitat espanyola. Pel que fa al conductor, va resultar ferit de caràcter greu i va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. En les tasques de gestió de l'accident hi van treballar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els operaris de Grues Quart, que es van encarregar d'enretirar la moto. En un primer moment, la carretera va quedar tallada del tot. Posteriorment, els agents de la unitat de trànsit dels Mossos van obrir un carril i la circulació només va quedar restringida al tram del sinistre, en sentit nord. L'afectació viària va durar fins pels volts d'un quart de dues del migdia, quan la situació es va normalitzar. Des de principis d'any, han perdut la vida cinc persones que viatjaven en moto en carreteres de la demarcació de Girona. Dues de les víctimes mortals anaven de passatgers i les altres tres n'eren els conductors.

LA XIFRA

3
dones i dos homes han perdut la vida en accidents de moto aquest 2015 a les comarques gironines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia