Successos

Nou morts aquest any a les carreteres gironines

El pont de l'1 de Maig va acabar amb cinc persones mortes a les carreteres de tot Catalunya, entre elles un noi de 33 anys d'Hostalric

Cinc persones han mort a les carreteres catalanes durant el cap de setmana de l'1 de maig, segons el Servei Català de Trànsit, Una de les víctimes es va accidentar a les comarques gironines i una altra era un veí d'Hostalric que es va accidentar al Vallès Oriental. Una dona de 66 anys, veïna de Torelló, que viatjava d'acompanyant en una moto va morir divendres passat quan el seu vehicle va sortir de la carretera a l'A-2 a Caldes de Malavella. El mateix divendres un vianant va morir atropellat per un cotxe a l'N-II a Bellpuig. Diumenge a la matinada Marc López Sánchez, un jove de 33 anys i veí d'Hostalric, va morir després d'accidentar-se amb el cotxe a la C-35 a Gualba, al Vallès Oriental. I diumenge van morir els conductors de dos vehicles en xocar frontalment a la TP-2031 a Bràfim.

El nombre total d'accidents mortals registrats aquests any a les carreteres de les comarques gironines és de nou, i han provocat nou víctimes mortals també. Cinc de les víctimes mortals viatjaven en moto i dues d'elles eren acompanyants dels pilots. L'augment dels accidents entre els motoristes és un dels aspectes de l'accidentalitat que s'ha detectat en els darrers anys.

Sis de les víctimes mortals d'aquest any a les comarques gironines eren homes i tres eren dones.

El primer accident mortal va tenir lloc el dia 1 de gener, i va comportar la detenció del motorista que conduïa la moto en la qual viatjava la dona que va resultar morta. El conductor, que es va accidentar perquè va xocar contra un senglar, va donar positiu a la prova de l'alcoholèmia i els Mossos el van detenir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia