Un veí de Puigcerdà mor en estimbar-se amb el tot terreny per un barranc a Ger

Els bombers rescaten viu un home espenyat a Castellfollit

Els serveis d'emergència van tenir coneixement de l'accident mortal a la Cerdanya a les 15.10 de la tarda. Un vehicle tot terreny, un Land Rover, ocupat només pel conductor, que circulava per una pista forestal es va precipitar daltabaix d'un barranc d'uns cent metres a la zona del torrent de les Valls, al camí de Niula, un nucli despoblat situat al nord de Ger de Cerdanya. El cos de la víctima no havia quedat atrapat dins del vehicle sinó que va ser projectat cap a fora durant la caiguda. Els bombers, que van mobilitzar l'helicòpter dels GRAE (grup d'actuacions especials) van tenir dificultats per poder rescatar el cos, ja que era en una zona de difícil accés per culpa de l'orografia del terreny. La víctima és un veí de Puigcerdà que havia fet de guarda de pesca fluvial a la Cerdanya però ara, al seus 67 anys ja estava jubilat.

Begut i estimbat

D'altra banda, ahir a la matinada, els bombers es van haver de mobilitzar per assistir la crida d'auxili que els va fer des del mòbil un home que explicava que havia caigut des d'un mirador pel cingle de Castellfollit però que no sabia ben bé on era i tampoc tenia molt clar com havia anat a parar al mig d'unes bardisses d'on no podia sortir. L'avís el van rebre a la 1.13 de la matinada i van estar fins a dos quarts de quatre per localitzar l'home estimbat, que es va fer trucs i esgarrinxades, i portar-lo a l'ambulància que el va traslladar fins a l'hospital d'Olot. Tot i que l'home, un polonès veí de Castellfollit, explicava que li semblava que havia caigut quan volia esquivar un cotxe, tot indica que l'home, després d'haver passat força estona bevent al bar, es va estirar damunt del replà de la barana del mirador que hi ha al cingle de Castellfollit, prop de l'església vella. El noi es deuria adormir en aquesta postura i en girar-se va caure daltabaix i va rodolar fins que la vegetació el va aturar en una zona d'horts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.