Tanquen les recerques pel pilot del Rafale desaparegut

Les recerques per intentar de trobar el segon pilot de l'accident d'avions de caça s'ha definitivament parat ahir diumenge a 21h. Totes les pistes han estat investigades segons la Marina francesa, sense resultats. El veterà pilot, François Duflot, amb 5000 hores de vol, podria haver quedat presoner a dintre de les restes de l'avió, a uns 600 metres de fons.

Els dos avions efectuaven unes maniobres de proves i estaven tornant cap al portaavions Charles-de-Gaulle quan va tenir lloc l'accident, a uns 30 km de Canet. Vàries restes han estat recuperats i les capses negres localitzades. Tot i l'abandó de les recerques del pilot, dos vaixells continuen l'investigació gràcies al senyals rebuts. Disposen d'un robot submarí, aquest que va recuperar les caixes negres del Boeing de la Flash Airlines a prop de Charm el-Cheikh (Egipte).

Aquest accident és el tercer en menys d'un any en la mateixa zona de la costa nord catalana. Els dos altres han estat un Airbus neozelandès al novembre 2008 i recentment, una avioneta amb els seus dos ocupants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.