Successos

Successos

Un foc fa evacuar una escola a Esparreguera

Un incendi que es va declarar ahir davant d'un polígon industrial a Esparreguera va obligar a evacuar de manera preventiva una escola propera. El foc va cremar una pila de palets i un tancat i va mobilitzar tretze dotacions terrestres i quatre mitjans aeris dels bombers. Un altre incendi va cremar una hectàrea a Sant Boi i es van desallotjar dos habitatges.

Redacció

Societat

Un ONG recull diners per a la llum a l'Hospitalet

Redacció

La Fundació la Vinya ha posat en marxa el Banc de la Llum, un projecte que recull diners per poder pagar els rebuts de l'electricitat de les famílies necessitades a l'Hospitalet. La Vinya treballa als barris de Bellvitge i el Gornal i calcula que un centenar de famílies d'aquests sectors necessiten ajuda per fer front a la despesa energètica de les seves llars.

Redacció

Societat

Sant Boi ajuda 15 joves a enfocar el futur laboral

Redacció

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa la segona edició del programa Eskala, una iniciativa que dóna eines als joves de la ciutat perquè puguin trobar feina. A partir del juliol, 15 nois i noies d'entre 18 i 30 anys participaran en sessions de formació i faran pràctiques a empreses. Els mateixos joves decidiran com enfocar el seu futur amb l'ajut dels assessors.

redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia