Successos

Resolts 22 furts de cable de telèfon a l'Alt Camp

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 39 i 45 anys, com a presumptes autors de 22 robatoris de cable telefònic als termes municipals d'Aiguamúrcia i el Pont d'Armentera (Alt Camp). La investigació va començar a finals del 2014 arran dels continus talls en el servei telefònic que patien aquests poblacions.

Els lladres actuaven de nit, tallaven els cables i els amagaven per recuperar-lo l'endemà. Als amagatalls, sovint en zones de bosc poc accessibles, cremaven el plàstic del cable per obtenir el coure net.

Un d'aquests punts era la zona de l'Arrabassada de Tarragona, on, el mes de maig, els Mossos van veure una columna de fum negre a causa de la crema de cablejat. En advertir la presència policial, dues persones que es trobaven al lloc van marxar corrents per un bosc proper i no van poder ser detingudes.

Al lloc on eren els fugitius es va trobar una cova on els lladres amagaven el cables de coure pelats. Aquest descobriment va permetre centrar la investigació i el 29 de juny es va fer la primera detenció al camí de la Budellera de Tarragona. La segona detenció es va efectuar el 6 de juliol, al mateix indret.

Els detinguts, que tenien nombrosos antecedents, van passar a disposició judicial els dies 1 i 8 de juliol al jutjat d'instrucció 5 de Tarragona i el jutge en va decretar llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia