Successos

Rescaten uns 90 infants a la Vall de Boí i a Alins

Efectius policials i dels Bombers van rescatar dijous a la nit a la Vall de Boí i a Alins prop de noranta menors excursionistes que havien quedat atrapats per la pluja.

En el primer cas es va tractar d'una seixantena de nois de Saragossa instal·lats a Erill la Vall, un nucli de la població de Vall de Boí (Alta Ribagorça). Joan Peralada, alcalde d'aquesta localitat, va explicar a l'Agència Catalana de Noticies (ACN) que els joves van decidir passar la nit fora del campament quan els va sorprendre la tempesta.

Sortosament, els joves excursionistes estaven en una zona vora de la carretera i se'ls va poder anar a buscar ràpid i sense cap tipus de problema.

En el cas dels d'Alins (Pallars Sobirà), el grup era només de 28 persones, que estaven acampades a un quilòmetre del poble, molt a prop del riu, i també els va sorprendre la pluja. L'alcalde d'Alins, Josep Maria Lladós, va detallar també a l'ACN que en un primer moment es va proposar que els nens passessin la nit a la sala polivalent de sota l'ajuntament perquè el campament estava molt mullat. Finalment, però, els Mossos i els Bombers, després d'inspeccionar el campament, van determinar que la mullada no era tan considerable i que hi podien dormir.

Els dos casos van tenir lloc més enllà de les deu de la nit i cap persona va resultar danyada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia